Kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei saskaņā ar Vasilisa Volodina prognozi

Slavenā krievu astroloģe Vasilisa Volodina pastāstīja, kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei. Par to ziņoja StarHit. Džentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar detalizētu eksperta horoskopu.

 

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

2023. gads Aunam būs diezgan nozīmīgs, saviesīgiem notikumiem bagāts periods. Varbūt jūsu pasaules uzskats krasi mainīsies. Tam palīdzēs arī jūsu jaunie draugi un domubiedri. Nākamgad būs daudz paziņu.

Tas, kas iepriekš tev šķita nereāls un ļoti grūts, 2023. gadā kļūs absolūti taustāms un pat vienkāršs. Ceļā uz savu mērķi jūs neredzēsit šķēršļus. Izlemiet par kaut ko tādu, ko iepriekš neesat darījis.

LASI VĒL: Kāds būs 2023. gads katrai zodiaka zīmei saskaņā ar Vasilisa Volodina prognozi

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Ļvovai 2023. gads būs ļoti interesants un daudzveidīgs. Jums noteikti nebūs garlaicīgi. Šis ir pārvietošanās un ceļošanas periods.

Pilnīgi iespējams, ka iegūsit jaunu izcilu amatu, kā arī nolemsiet mācīties svešvalodu. Vēlams pirms marta “pavilkt astes” un pareizi noteikt prioritātes, lai sāktu rīkoties svarīgākajās jomās. Nākamais gads ir vispiemērotākais mācībām.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

2023. gadā Strēlnieki vēlēsies vairāk izklaides. Tas ir tas gadījums, kad dvēsele vēlas svētkus. Ja neiesit ballītēs ar galvu, tad noteikti tieksies pēc brīvības un neatkarības visās dzīves jomās.

Pakļauties iekšējiem radošiem impulsiem, nesekojiet līnijai un nepakļaujieties kāda cita gribai. Nebaidieties rīkoties spontāni, kā arī atvērt savu biznesu. Ir ļoti svarīgi, lai nākamajā gadā tev būtu kāds noiets, radošs darbs, tāds, ko tu patiesi mīli.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment